Descoperiti avantajele productiei industriale
Succesul brutariilor este strans legat de capacitatea de a raspunde rapid la transformarile care au loc in piata. Numai brutariile care isi imbunatatesc constant gama de produse isi pot pastra sau consolida pozitia competitiva. Acesta este un risc mare pentru managerii brutariilor. Procesele care nu sunt implementate corect, alegerea gresita a echipamentelor si tehnologiilor sau implementarea incorecta a fluxului pot ameninta existenta si buna functionare a intregii companii.
Tehnologia potrivita pentru succesul dumneavoastra
Implementarea unei noi linii tehnologice trebuie sa fie economica, eficienta, rapida si usoara, indiferent daca inseamna modernizarea tuturor proceselor, de la prepararea aluatului la coacere, sau doar optimizarea unora dintre procese.
Caracteristicile liniei tehnologie de succes
Competitiva
Specialistii in tehnologia de coacere va vor oferi sfaturi prin care sa imbunatatiti calitatea produselor finite si satisfactia clientilor. Mai putina forta de munca, utilizarea mai eficienta a materiilor prime, costurile mai mici, calitatea constanta a produselor precum si costurile minime de intretinere vor contribui semnificativ la cresterea competitivitatii si profitabilitatii afacerii dumneavoastra.
Sigura
Cunoasterea detaliata a celor mai recente descoperiri in domeniul panificatiei si patiseriei le permite specialistilor nostri sa aleaga solutia cea mai potrivita pentru cerintele dumneavoastra specifice. Referintele de la clientii multumiti sunt cea mai buna dovada in acest sens. Consilierii nostri va ajuta, de asemenea, sa identificati cele mai potrivite solutii pentru finantare.
Adaptabila
Modificarile cerintelor pietei sunt adesea rapide si greu de identificat. Echipamentele pe care Helco vi le propune permit o adaptare rapida la noile tipuri de paine si produse de patiserie. Designul echipamentelor permite procesarea diferitelor tipuri de produse cu aceeasi masina, cu schimbari minime.
Ce presupune linia
Pregatirea aluatului
Specialistii HELCO va vor sugera modul optim pentru depozitare a materialelor prime astfel incat spatiul ocupat sa fie minim, dar in acelasi timp sa se conserve calitatile materialelor depozitate. Una dintre cele mai importante faze ale pregatirii aluatului este dozarea materialelor prime, unde automatizarea ofera o calitate permanenta a aluatului. Astfel este posibila rezolvarea deviatiilor neprevazute ale calitatii materialelor prime prin proceduri schimbate ale prepararii aluatului sau prin folosirea aditivilor speciali pentru imbunatatire.
Acest echipament poate fi folosit la toate tipurile de prepare de aluat, de la produse traditionale la specialitati.
Divizare aluat
Tehnologia corecta oferita de HELCO va va permite, cu o singura masina, sa va asigurati o gama larga de produse. Echipamentul permite o divizare foarte precisa , aluatul fiind expus la o fortare minima. Daca doriti sa produceti paine folosind tipuri de faina diferite ( grau, orz, porumb, mix) divizarea poate fi realizata cu acelasi echipament. Este posibila o folosire mai eficienta a echipamentului si a spatiului daca combinam procesele de divizare si modelare.
Modelare aluat
Consultantii nostri sunt familiari cu tehnicile de modelare, unde aluatul nu este intins agresiv sau faramitat. Exista echipamente specializate care au productie doar de franzela / doar de paine rotunda sau chiar o combinative intre cele doua. In timpul modelarii, se poatechiar realiza un tratament al suprafetei ( crestare, taiere, inscriptionare, printare, etichetare).
Dospire
Retete diferite ale produselor necesita timpi diferiti pentru fermentatie, conditii microclimatice diferite, forme diferite
Solutiile tehnologice oferite de Helco permit adaptarea diferitelor produse si retete la acelasi echipament. Marimea si forma dospitorului vor fi adaptate la caracteristicile spatiului pe care il aveti la dispozitie.
Coacere
Am adaptat solutiile de coacere la diferitele tipuri de produse luand in considerare cele mai economice variante energetice.
Lasă un răspuns