Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO
: Sunteti aici : Top Industrial Detalii

SPOONER VICARS - ECHIPAMENTE PENTRU PÂINE, CHIFLE, FRANZELE, CEREALE,PRODUSE COAPTE, PRAJITURI, GUSTARI SI CRACKERS.

 

Spooner Vicars este asociat cu industria alimentara de mai bine de 150 ani ca lider în proiectare, fabricare şi furnizare de echipamente de înaltă calitate. În timpul acestei perioade multe inovaţiile au fost trecute în contul Spooner Vicars, permitand ca Spooner Vicars sa conduca in proiectare şi această filozofie continuă astăzi.
În lumea de azi este important sa ai un avantaj competitiv. Spooner Vicars sel mândreşte cu oferirea unui serviciu complet pentru clienţii noştri. Cu această lungă si istorie continuă în industria alimentara , noi am construit un nivel inegalabil de produse şi prelucrarea a know-how`ului .  

 

Acest amestec al avansurilor de ultima tehnologie si inovatii fara intrerupere au permis Spooner Vicars sa furnizeze un serviciu pornind de la dezvoltarea de produs prin la selectarea de echipament si instalare pana la serviciul de post-vânzare. Rezultatul pentru clientul nostru este o eficientizare eficienta, complet nouã si avantajoasã.

 

Echipamente pentru biscuiti si gustari & Cuptor Industrial pentru coacere

Echipamentele pentru biscuiti si gustari includ : mixer de mare viteza , taietoare de coca , masini de taiere , formatoare rotund , formatoare de coca , masini de extrudare si taiere . O gama complete de cuptoare tunel incluzand : gaz direct multi-arzator , convectie fortata si combinatii hibrid .


Echipamente pentru paine si franzele , Dospire Completa si Sisteme de coacere

Echipamentele de paine si franzele includ : Dospitoare tip "leganase" sau tunel , Cuptoare tunel , racitoare , sisteme de racire cu aer , depanatoare si echipament de asistenta . Sistemul continuu de dospire si coacere le ofera brutarilor o gama flexibila si completa de echipamente care lauda tunelul traditional si tehnologia de coacere

 

Dezvoltare de produse si Centru de Asistenta & Pregatire Tehnologica

Spooner Vicars ofera post-vanzare, asistenta client si servicii de inginerie , ce include un centru de testare echipat ultima generatie pentru dezvoltare de produse si centru de asistenta .

In industria alimentara , ca si in oricare alta afacere , o pregatire adecvata de la un nivel de inceput pana la avansat este vital pentru a maximiza productivitatea , profitabilitatea, eficenta si siguranta . De exemplu , stii sa controlezi registrele unui cuptor de convectie poate sa iti salveze un consum de gaz de aproape 35 % . . Aceasta este doar un singur aspect al pregatirii tehnologice care este oferita prin programele noastre .

Cercetarea ,pregatirea, dezvoltarea de produse si un manager de pregatire dedicat pot impreuna sa iti creeze facilitati si experienta in brutaria ta . Nu exista o programa , deoarece fiecare curs este creat special pentru cerintele clientului .

 

Beneficiati de cunoastere - Profitati de Experienta noastra

Echipa noastra de specialisti sunt implicati de-a lungul intregului proces , de la proiectare pana la executia finala . .Dupa o analiza riguroasa a cerintelor si nevoilor dumneavoastra , noi va putem oferi o solutie standard sau o varianta "custom" . care vă va permite o productivitate flexibila , eficienta si cel mai important , profitabila .

PREFERINTE
Cookie Oven Cuptor Tunel pentru biscuiti si crackers : Retata automatizata complet ce maximizeaza productivitatea

  • O fabrica de paine poate sa faca pana la 120000 de bucati pe ora .
  • Dospitor Deschis ofera maximum de access pentru igiena si intretinere
  • Sistem de intarziere rapid
  • Sistem de identificare a piederilor de greutate
  • Design de eficienta a energiei
  • Temperatura joasa, transfer de convectie ridicat de temperatura
  • Reducere a timpului de coacere
Fabrica de Paine : maximizeaza eficienta fabricii tale cu o productie semi sau complet automata .