Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO
: Sunteti aici : Top Servicii Software Solutii Detalii

EPOC- Un Produs Sveba-Dahlen

Download(versiune demo) || Leaflet || Contact Us

InformatiiEpoc este o platforma software care utilizeza interfata Windows si are drept scop transformarea activitatii din brutarii intr-o munca rapida si usoara. Epoc controleaza toate tipurile de cuptoare si dospitoare Sveba Dahlen .

Prima fereastra a acestui program care se deschide permite vizualizarea instanta a starilor tuturor echipamentelor din brutarie. Se poate observa ce cuptoare sunt valabile la momentul respectiv sau care dintre ele se potrivesc ca temperatura pentru produsul pe care se doreste a fi copt.

Datorita platformei Epoc, manevrarea retetei nu va mai fi una foarte complicata. Fiind foarte prietenoasa, interfata Windows arata toti parametrii pe parcursul intregului process in aceeasi fereastra. Este nevoie doar de cateva clickuri pentru a crea o noua reteta sau pentru a muta o reteta de la un cuptor la altul . Sistemul permite chiar mutarea retetelor de la o brutarie la alta .

Epoc colecteaza toate datele zilnic iar apoi le reaminteste utilizatorului atunci cand acesta le solicita. Ofera informatii exacte cu privire la temperatura, nivelul aburului sau alarme.
Daca doriti sa investigati ce s-a intamplat in timpul unei anumite coaceri , toate informatiile sunt disponibile pentru a fi detaliate pe o interfata grafica intuitiva

Acest program este un organizator de timp , ce va poate gestiona timpul eficient si o metoda fara riscuri pentru preparea produselor .

Solutii Unice

Caracteristici zilnice
Programele sunt deopotriva avansate dar si greu de utilizat . Acest lucru il diferentiaza pe Epoc , un program care s-a dovedit a fi foarte usor de utilizat . Pentru a face operatiile zilnice cat mai accesibile , am plasat toate functiile esentiale usor de utilizat inca din prima pagina . De acolo tot ce trebuie sa realizati poate fi obtinut doar cu cateva clickuri .

Retete de Group
Realizarea retetelor in grupuri poate grabi manevrarea retetei considerabil . In loc sa incarce o reteta , se poate sa se incarce un grup de retete . Acest modul va permite sa modificati memoria de retete din orice cuptor cu doar cateva clickuri .

Mutarea retetelor de la o brutarie la alta
Epoc ofera posibilitate de a muta retetele de la un cuptor dintr-o brutarie la un alt cuptor din alta brutarie . Acest lucru face posibila modificarea caracteristicilor unei retete in acelasi timp fara a va muta de la PC , fara a conta locatia brutariilor .

Explicarea rezultatelor coacerii
Cand calitate productie difera de la calitatea standard , este foarte important sa detii o unealta eficienta pentru a-ti explica diferentele de coacere . O astfel de unealta este Epoc . El informeaza asupra ce s-a intamplat in cuptor sau in dospitor cand coacerea s-a executata . Este o interfata usor de inteles , de unde veti lua toate informatiile pe baza unei imagini grafice .

O unealta pentru managementul productie si salvarea energiei
Cand colecteaza date , Epoc retine si informatii referitor la capacitatea actuala a cuptorului in brutarie . Linia verde in poza (sus) arata cand am copt si cand cuptorul a fost valabil pentru productie .

Aceasta e o informatie foarte folositoare cand este vorba de salvarea de energie . Aceasta poza (sus ) arata ca am avut un cuptor la 250 C pentru mai bine de 2 ore fara a produce nimic in el . Apar aici doua alternative: 1. productia trebuia mutata altfel sau 2 . Cuptorul trebuia oprit pentru a salva energie.

Acesta diagrama arata numarul de cuptoare utilizate fiecare ora de la miezul noptii pana la amiaza intr-o brutarie cu opt cuptoare . Aici este destula informatie pentru ca cineva sa propuna scoaterea din functiune a 2 cuptoare de la ora 7 in fiecare zi si alte doua cuptoare de la ora 10 .

Date Tehnice

Cerinte Hardware

  Minimum Recomandat
Procesor Pentium 4. 1,4 GHz Pentium 4, 1,8GHz
RAM 512 MB 512 MB
Hardisk 1 GB spatiu liber inainte de instalare.
Cel putin 20% din spatiul hardului sa fie valabil .
5 GB spatiu liber inainte de instalare.
Cel putin 20% din spatiul hardului sa fie valabil .
Grafica SVGA 1024 x 768 SVGA 1280 x 1024

Cerinte Software

Epoc 2.0 necesita Windows XP cu Service Pack 2 sau mai mult si Microsoft .NET-framework 2.0 pentru a rula corespunzator . Amandoua vor fi instalate automat in timpul instalarii .