Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO
COPYRIGHT. TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si în termenii si conditiile enumerate mai jos, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia. Regulile de mai jos guverneaza consecintele ce decurg din acestea.
Helco Group ca proprietar si administrator al siteului Helco.ro îsi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli în orice moment, aceste modificari vor deveni efective chiar din momentul afisarii lor pe site.

Pentru a folosi serviciile oferite de Helco Group va obligati :
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra. Daca datele furnizate sunt incomplete sau false, HELCO isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra.
- sa nu publicati informatii texte sau imagini cu caracter explicit sexual, obscen , violenta fizica si verbala , mesaje defaimatoare, mesaje de amenintare , mesaje de comercializare a drogurilor sau a altor obiecte si servicii interzise prin lege.
- sa nu publicati materiale sau informatii cu drept de autor , daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea scrisa a acestuia de a le afisa.
- sa nu creati mai multe conturi sau publica informatii cu acelasi continut.

solidaritate

Helco nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde si nu are obligatia legala de a controla informatiile de pe site oferite de utilizatori. HELCO GROUP ca proprietar si administrator al siteului HELCO.RO este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura datorata inextactitatii datelor si informatiilor publicate de utilizatori. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Instrumentele de calcul prezente pe site sunt proprietatea exclusiva a HELCO. Reproducerea, transformarea sau utilizarea in orice alt mod a acestora, fara acordul prealabil si in scris al HELCO GROUP, constituie o violare a proprietatii si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa.

HELCO GROUP nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana /entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea sitului www.helco.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

HELCO GROUP nu îsi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.
Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia.