|
|
:
Sunteti aici :
Top Echipamente Biscuiti Masini glazurat si dozat creme Detalii
|
R 260 |
Masina cu pistol injectare, dozare produse lichide sau semi-lichide, gem, creme, maioneză, sosuri, etc. Este ideală pentru umplerea cornurilor tip croissant, ştrudelelor, produselor tip foietaj u Mai multe informatii [..]
|
|
|
MDR |
CARACTERISTICI TEHNICE:
- Structura aluminiu anodizat
- Acoperire otel inox
- Grup pompa din aluminiu anodizat
- Elemente rotative din material plastic alimentar
- Temporizator p Mai multe informatii [..]
|
|
|
MASINA TOPIRE-DOZARE T400E |
Această maşină a fost creată pentru topirea şi dozarea a diverse tipuri de ciocolată pentru producerea succesivă de bomboane de ciocolată, corpuri con Mai multe informatii [..]
|
|
|
TUNEL DE RĂCIRE TR300 |
Tunelul este alcătuit din 2 module de răcire, prin care aerul răcit este circulat în circuit inelar. Sistemul de răcire permite cristalizarea necesară a ciocolatei. Temperatura se reglează printr-un termosta Mai multe informatii [..]
|
|
|
Cuocicrema |
|
|
|
|