|
|
:
Sunteti aici :
Top Echipamente Brutarie Divizoare Detalii
|
Volumetric SD-300 |
Automatic suction-fed 2-pocket dough divider. Patented two-way, three step, spring load feed mechanism, adjustable while running.
Unique Sales points
PLC control and touch screen for speed control, counting and weight reference scale
Both single and double p Mai multe informatii [..]
|
|
|
DIVIZOR VOLUMETRIC SVC |
DIVIZOARE HIBRID - VOLUMETRIC SI CU CASETA
Maşină complexă de divizat bazată pe îmbinarea principiului divizorului volumetric cu cel al divizorului cu casetă. Acest divizor e Mai multe informatii [..]
|
|
|
Divizor volumetric SV |
Divizorul volumetric cu piston poate fi folosit la toate tipurile de aluaturi. Dozarea este reglabila volumetric printr-o rotire manuala cu un volant, dotat cu un indice pe scala gradata pentru indicarea greutatii
& Mai multe informatii [..]
|
|
|
Divizor masic SPA |
O maşină de concepţie modernă, pentru divizarea şi rotunjirea pastei în câteva secunde fără a-i afecta proprietăţile. Adecvată pentru producţia chiflelor şi a altor produse care necesită rotunjire, cu ajutorul unui siste Mai multe informatii [..]
|
|
|
Divizor masic SQ |
Linia de divizoare pătrate oleodinamice semi-automate şi automate SQ este în special adaptată pentru divizarea de pastă pentru pâine tip filon, baghetă, sau ciabatta, de diverse gramaje. Caracteris Mai multe informatii [..]
|
|
|
Divizor masic SEM |
Maşină solidă, robustă, iar varianta complet manuală fără costuri de operare. Caracteristici principale: - Structură din oţel electrosudată şi satinată - Cuvă, cu Mai multe informatii [..]
|
|
|
Divizor Hexagonal SE |
Maşină solidă, robustă, iar varianta complet manuală fără costuri de operare.
Caracteristici principale:
- Structură din oţel electrosudată şi satinată, cuvă, Mai multe informatii [..]
|
|
|
Divizor Rotund SR |
Caracteristici principale:
- Principiul este acelaşi ca la modelele SE şi SQ diferenţa fiind cuva care este rotundă, avantajele fiind presarea mai uniformă a alutului şi mai puţine erori de gramaj (neavân Mai multe informatii [..]
|
|
|
|